„Ce funcţionează în psihoterapie?” Scott D. Miller, Ph. D., la Bucureşti – 05.03.2016

Ce ştim după 40 de ani de cercetări în psihoterapie? Ştim care sunt acele strategii eficiente în cabinet, indiferent de orientarea teoretică a psihoterapeutului! Fie că eşti cognitivist, integrativ sau psihanalist, avem pentru tine câteva idei de practică simple, rapide şi cu rezultate foarte bune, pe care poţi să le aplici imediat.

„Bunica mea din Scandinavia spunea că e mereu loc de mai bine, mai ales în ograda proprie. Se pare că, atunci când vine vorba despre a-i îndemna pe oameni să meargă la medic şi la psiholog când au nevoie, bunica avea dreptate. Noi, profesioniştii din serviciile de sănătate, am putea să fim mai buni, iar cercetările din ultima vreme ne învaţă exact cum să facem asta.” – Scott D. Miller, Ph. D.

Asociaţia Delta Braşov are bucuria să vă invite, pe 5 martie 2016, la workshop-ul susţinut de Scott D. Miller, Ph. D., co-fondator al „Centrului pentru Excelenţă Clinică” şi autor a numeroase cărţi de specialitate, printre care manualele „ICEE Feedback Informed Treatment and Training”, „Finding the Adult Within: A Solution-Focused Self-Help Guide” şi „The Heart and Soul of Change”.

Evenimentul, numit „Ce funcţionează în psihoterapie – 40 de ani de cercetări transformaţi în strategii pentru o practică eficientă”, se desfăşoară în incinta Palatului Parlamentului şi este organizat în parteneriat cu câteva dintre cele mai importante şcoli de psihoterapie din ţară. Colegiul Psihologilor din România acordă un număr de 8 credite fiecăruia dintre cei 100 de participanţi. Pentru înscriere şi detalii, accesaţi www.conferinte-psihologie.ro.