📘Adaugă adresa ta e-mail pentru a primi GRATUIT ghidul exclusiv „10 Metode de Nota 10 pentru Gestionarea Rapidă a Furiei în Relația cu Copilul Tău”. În acest ghid, vei descoperi tehnici simple și eficiente care te vor ajuta să transformi furia dintr-un inamic într-un aliat, permițându-ți să ai o relație mai armonioasă și mai puternică cu copilul tău.

Ce primești concret dacă te abonezi?

 • 10 strategii simple de gestionare a furiei: Tehnici ușor de aplicat care te vor ajuta să controlezi rapid furia în relația cu copilul tău.
 • 30 de activități de relaxare: Exerciții și activități distractive pentru a-ți diminua emoțiile neplăcute și a-ți îmbunătăți starea de spirit, devenind un părinte mai calm și mai prezent.

 • Meditație audio ghidată: O sesiune personalizată de meditație pentru a te reconecta la sinele tău interior și a aborda relația cu copilul tău cu mai multă răbdare.

 • Introspecție ghidată: Un parcurs de întrebări care te va ajuta să înțelegi mai bine cauzele furiei tale, fără a ajunge la sentimente de vinovăție.

 • Beneficii imediate în relația cu copilul tău: Îmbunătățește comunicarea și conexiunea cu copilul tău prin înțelegerea și gestionarea emoțiilor tale.

 • Integrarea furiei: Învață să accepți furia ca parte natural a emoțiilor tale și gestioneaz-o cu blândețe și răbdare în relația cu copilul.

Despre Nicoleta Burlacu

Numele meu este Nicoleta Burlacu și în echilibrul complex al vieții, mă defines atât prin prisma rolului de mamă a unei fetițe de trei ani, cât și a profesiei mele de psiholog clinician, psihoterapeut și consilier parental. De-a lungul a 17 ani de practică, am dedicate fiecare moment professional sprijinirii, ghidării și educației părinților, mulți dintre aceștia simțindu-se adesea copleșiți și depășiți de provocările aduse de viața de părinte.

Experiența mea vastă în domeniul psihologiei clinice și al consilierii parentale m-a ajutat să acumulez o profunzime de cunoștințe și competențe pe care le-am aplicat în beneficiul a peste 2500 de părinți. Aceștia mi-au trecut pragul căutând soluții și au plecat cu încredere și speranță în capacitățile lor de a construi și menține relații sănătoase și îmbunătățite cu copiii lor. Mă bucur să spun că am fost martora multor transformări pozitive, părinții reușind să implementeze strategii simple și eficiente pe care le-am explorat împreună în cadrul sesiunilor noastre.

Pe lângă activitatea mea individuală cu părinții, sunt fondatoarea Asociației “Împreună Pas cu Pas”, o organizație dedicată inițiativelor educaționale și de sprijin pentru copii și părinți.Am lansat și condus proiecte inovatoare și de impact, printre care se numără „O școală pentru fiecare” – un program after school gratuit pentru copiii cu cerințe educaționale speciale. Acest program a oferit nu doar suport educațional adaptat, ci și un spațiu sigur și încurajator pentru dezvoltarea abilităților sociale și academice ale copiilor participanți.

Un alt proiect semnificativ pe care l-am inițiat a fost „Ora de educație rutieră”, care a ajuns la peste 15.000 de copii in școlile din București. Acest proiect a avut un impact remarcabil în creșterea conștientizării și responsabilității tinerilor legate de siguranța rutieră, contribuind astfel la o comunitate mai sigură pentru toți.

Viața mea personal și profesională este ghidată de 5 convingeri valoroase, atunci când apare furia:

 • Cred că furia se poate gestiona și integra în viața noastră, cu blândețe și răbdare.
 • Cred cu tărie că există soluții pentru a trăi în calm și în bucurie.
 • Cred că viața este despre a fi recunoscător.
 • Cred că a fi părinte este o binecuvântare.
 • Cred că frica este parte din noi, fără ea nu putem supraviețui.

Gestionarea furiei ne ajută să primim cu brațele deschise iubire, împlinire și armonie. A fi părinte este greu și provocator, dar știm că a devein părinte este și împlinitor. Când canalele de comunicare dintre părinte și copil sunt bruiate de furie, ne simțim neputincioși, vinovați și percepuți ca părinți răi. Reconectarea cu propria noastră capacitate de a gestiona furia ne ajută să deschidem aceste canale și să restabilim o comunicare sănătoasă.

Abordând furia cu înțelegere și compasiune, putem transforma acest sentiment puternic dintr-un obstacol într-un aliat. Prin recunoaștere și gestionare, furia devine o punte către auto-cunoaștere și o relație mai profundă nu doar cu cei din jur, ci și cu noi înșine.

Transformă furia dintr-un inamic într-un aliat în relația cu copilul tău!

Descoperă „10 Metode de Nota 10 pentru Gestionarea Rapidă a Furiei în Relația cu Copilul Tău”.

Te simți uneori copleșit de emoții neplăcute și nu știi cum să le gestionezi în relația cu copilul tău? Vrei să ai o relație mai calmă și mai fericită cu copilul tău?

Descarcă acum materialul gratuit “10 Metode de Nota 10 pentru Gestionarea Rapidă a Furiei în Relația cu Copilul Tău” și devino un părinte și mai grozav!

📘Adaugă adresa ta e-mail pentru a primi GRATUIT ghidul exclusiv „10 Metode de Nota 10 pentru Gestionarea Rapidă a Furiei în Relația cu Copilul Tău”. În acest ghid, vei descoperi tehnici simple și eficiente care te vor ajuta să transformi furia dintr-un inamic într-un aliat, permițându-ți să ai o relație mai armonioasă și mai puternică cu copilul tău.