Colaborari

antet_2

 • Alina Stoica, terapeut nutritionist, specializare in nutritie si life-style, vicepresedinte Bio Romania: Link;
 • Colaborare cu Test Central in procesul de etalonare si validare pe populatia Romaniei a doua teste foarte utile in evaluarea clinica a persoanelor cu autism: ASRS (Autism Spectrum Rating Scales) si PEP-III (Psychoeducational Profile). Implicarea directa a presupus adaptarea itemilor, traducerea textelor, aplicarea testelor si colectarea de date in urma aplicarii. Consecinta colaborarii a constat in obtinerea de catre Nicoleta Burlacu si Ana Irina Ionescu a drepturilor de autor pentru cele doua teste.

coperta-asrs-jpg-X3EQW3TC                       pep-3-coperta-jpg-31EA5QBN

 

 

 • ColabRAA_campanie_autism_finalorare cu Fundatia Romanian Angel Appeal in proiectul „Si ei trebuie sa aiba o sansa”. Colaborarea a presupus organizarea de workshopuri la principalele centre destinate interventiei timpurii in cazul copiilor cu autism, din toata tara: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Tulcea, Arad, Oradea, Cluj, Timisoara, Miercurea Ciuc etc. Workshopurile s-au axat pe trainigul psihologilor clinicieni din centre in utilizarea testelor psihologice: Denver-II (evaluarea nivelului de dezvoltare), BASC-2 (evaluarea comportamentului), ABAS (evaluarea nivelului de adaptaptabilitate).
 • Colaborare cu Test Central si Colegiul Psihologilor din Romania pentru organizarea workshopului „Evaluarea Psihologica de la A(namneza) la R(aportul) de evaluare”, un workshop acreditat de colegiu cu 50 de credite si axat pe parcurgerea punctuala a fiecarui pas necesar in realizarea unei evaluari psihologice complexe si profesioniste. Cursul are un profund caracter practic, teoria fiind sustinuta de studii de caz, materiale video iar participantii au ocazia inclusiv sa aplice ei insisi doua dintre testele prezentate pe copii cu dezvoltare tipica sau atipica, si sa scoreze si sa interpreteze rezultatele. Se ofera informatii importante despre cadrul pe care psihologul trebuie sa il pregateasca inainte de a incepe procesul de evaluare (limite, aspecte legale, acorduri, documente) si despre cum pot fi gestionate situatii dificile.

Untitled

Pentru mai multe detalii, accesati pagina de NOUTATI a siteului.

 • Colaborare cu gradinita Kinder Residenz din Chitila, ce a presupus:
  • evaluarea abilitatilor intelectuale cu testul SON-R;
  • evaluarea dezvoltarii limbajului;
  • sesiuni de logopedie.