Rolul jocului și a jurnalului nu este doar de a-i oferi copilului ocazia de învăța prin diferite activități cât mai multe lucruri despre emoții și lumea care îl înconjoară, ci să îi ajute și pe adulți deopotrivă să înțeleagă mai multe despre diferitele teme de interes ce îl vor viza pe copil în evoluția sa.

Puteți comanda Jocul sau Jurnalul folosind formularul de mai jos:

Creat de psiholog Nicoleta Burlacu, jocul „Pinguinul Curajos” propune o adevărată călătorie a emoțiilor, pe care cei mici au ocazia să o parcurgă alături de cele mai dragi ființe din viața lor: părinții.

De ce am ales să creăm un JOC PENTRU DEZVOLTAREA EMOȚILOR?

  • Pentru că ne dorim ca cei mici să își înțeleagă propriile emoții, să le gestioneze și să se dezvolte din punct de vedere afectiv;
  • Pentru că cei mici își vor îmbunătăți inteligența emoțională, ceea ce le va oferi câștiguri pe toate planurile;
  • Pentru a îmbunătăți relația specială părinte-copil; Pentru a vă distra și a petrece timp de calitate!

Pret: 110 Lei

Dezvoltarea emoțională a copiilor reprezintă un aspect adeseori neglijat când vine vorba de educarea celor mici. Acest lucru se întâmplă pentru că majoritatea părinților nu înțeleg cât de necesar este ca fetița sau băiețelul lor să își poată exprima trăirile într-un mod constructiv pentru a crește armonios și a putea deveni un adult complet.

Scopul acestui material este de a oferi copiilor ocazia învățarii prin diferite activități a cât mai multor lucruri despre emoții și lumea care îi înconjoară. De asemenea, acesta este un instrument util și pentru adulți, permițându-le acestora să înțeleagă mai multe despre diferitele teme de interes ce îl vor viza pe copil în evoluția sa.

Pret: 40 Lei

Comanda online:

Puteti comanda online, cu plata la livrare.

New Field

Dupa inregistrarea comenzii vom emite factura cu termen de plata de 5 zile.