Primul program de certificare clinica in Terapia Rationala Imago din Romania

Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie in colaborare cu Institutul Relational Imago International, a adus in Romania primul program de certificare clinica in Terapia Relatională Imago din Romania

Rebecca Sears este formatorul care a ajuns in Romania pentru a impartasi si a ne invata Terapia Rationala IMAGO. Rebeca este unul dintre formatorii seniori ai Institutului Relațional Imago Internațional și reprezentanta Centrului Imago din Washington. Rebecca profesează în domeniul psihoterapiei de peste 30 de ani, este psihoterapeut Imago din 1994 și membru activ al Institutului din 2003.

unnamed-1

Terapia Rationala IMAGO este  un balsam al sufletelor si cu siguranta un diamant in terapia relatiilor de cuplu.

IMAGO ofera cuplurilor o alta obtiune de cooperare si o alta perspectiva pentru restabilirea conexiunii, atat personale cat si transpersonale, ducand intr-un final la vindecarea emotionala reciproca si la restabilirea relatiei.

Dr. Harville Hendrix si dr. Helen l. Hunt (psiholog), in anul 1980, SUA, au declarat oficial elaborarea teoriei IMAGO. Ideea de baza a Teoriei IMAGO este faptul ca cuplul poate devenii un spatiu sigur si stabil.

unnamed

IMAGO=IMAGINE (latina) si ne arata imaginea inconstienta a partenerului perfect, care este formata din asocierea unor trasaturi pozitive si negative ale celor care ne-au crescut. Cuplurile pot sa se conecteze si sa aiba o legatura sanatoasa in relatia lor, doar cand acesta relatie ofera o siguranta. IMAGO ne conecteaza la frumos si la iubire, conecteaza relatia si da valoarea persoanelor care fac parte din cuplu.

unnamed-2

Pentru mai multe informatii:

http://paginadepsihologie.ro/cs-events/primul-program-de-certificare-clinica-in-terapia-relationala-imago-din-romania/